Hatayspor, Bodrum maçının başlama saatini bekliyor

Süper Lig'de heyecan dorukta. Atakaş Hatayspor, hazırlıklarını tamamladığı Bodrum FK maçının başlama saatini bekliyor. Her iki takımın da mutlak puana ihtiyacı olduğu bu karşılaşmayı, Ümit Öztürk yönetecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 09:43

Süper Lig’de 6. Hafta maçları heyecanı başlıyor. Hatayspor, bugün Bodrum FK ile karşı karşıya gelecek. Taraftarların sabırsızlıkla beklediği mücadele, saat 20.00'de Mersin Stadyumu’nda başlayacak.

Bordo-beyazlı takım, galibiyet hedefiyle çalışmalarını tamamlarken, teknik ekip de oyuncuları motive etmek için özel bir hazırlık yaptı. Hatayspor futbolcuları, Teknik Direktör Rıza Çamlıbay yönetiminde Erdemli Atış Poligonu'nda sürdürdüğü ağır tempolu antrenmanlarda, teknik ve taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Rıza Çamlıbay, ligdeki pozisyonlarını güçlendirmek ve galibiyet serisi başlatmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak yükselişe geçmek istiyoruz. Kendi oyun disiplinimize sadık kalıp, taraftarımızın da desteğiyle 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

Ümit Öztürk'ün yöneteceği karşılaşma, her iki takım için de kritik bir mücadele olacak. Hatayspor'un ev sahibi takım olarak sahaya çıkacağı bu maçta, futbolseverlerin destekleriyle galibiyet bekleniyor.

Ümit Öztürk ile birlikte sahada Samet Çavuş ve Osman Gökhan Bilir ise yardımcı hakemler olarak görev alacak.