Hatayspor, ara vermeden çalışıyor

TFF Trendyol Süper Lig'de bu sezon oynadığı 7 karşılaşmada 3 puan elde eden ve 18. sırada yer alan Atakaş Hatayspor, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Net Global Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 11:05

Süper Lig'de 7. haftayı BAY geçirdiği için toplam 7 karşılaşmaya çıkan Atakaş Hatayspor, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alırken, ligin son sırasında bulunan Adana Demirspor gibi galibiyete hasret kaldı.

Ligin 8. haftasında Mersin'de konuk ettiği Trabzonspor karşısında 1-1 berabere kalarak puanları paylaşan bordo-beyazlılar, galibiyet parolasıyla çıkılan bu maçta bekledikleri sonucu alamayınca, taraftarlarına hüsran yaşattı.

Ligin devre arasında transferlerin tamamlanması halinde daha iyi yerlere gelecekleri beklentisinde olan Hatayspor'un Teknik Direktörü Rıza Çamlıbay yönetimindeki bordo-beyazlı ekip, Net Global Sivasspor maçı hazırlıklarına da ara vermeden başladı.

Tecrübeli Teknik Direktör Rıza Çamlıbay, "Artık sahadan galibiyetle ayrılarak ve sonrasında da oynayacağımız maçlarda daha iyi futbol sergileyerek yükselişe geçmek istiyoruz. Ligde verilen arayı çok iyi değerlendirip, bu avantajı kullanarak sezonun ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyoruz" dedi.