Gedson Fernandes: Kazanmaya yakındık, rövanşta başarılı olacağız

Beşiktaş'ın Lugano ile 3-3 berabere kaldığı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında iki gol atan Gedson Fernandes, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. Fernandes, "Kazanmak istiyorduk ama deplasmandaki bu skor kötü değil" dedi. Jean Onana ise ikinci maç için taraftarlardan destek beklediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 10:44

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano ile 3-3 berabere kaldıkları mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu. İki gol atarak takımını sırtlayan Portekizli oyuncu, maçta yaşadıkları kopuşlara rağmen ikinci maçta turu geçeceklerine inandığını belirtti.

"KAZANMAYA YAKINDIK"

S Sport'a konuşan Fernandes, "Kazanmaya da yakındık ama berabere bitti. Maçta kopuşlar yaşadık. Kazanmak istiyorduk ama bu skor deplasmanda çok kötü değil. İkinci maçı kazanıp turu geçeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"TAKIMA KATKI SAĞLAMAK ÖNEMLİ"

Attığı iki golün mutluluk verici olduğunu söyleyen Fernandes, "İki gol attığım için mutluyum ama önemli olan takıma katkı sağlamam. Hangi pozisyonda oynarsam oynayayım takımıma yardımcı olmak istiyorum" dedi.

JEAN ONANA'DAN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Beşiktaş'ın Kamerunlu oyuncusu Jean Onana ise TRT Spor'a yaptığı açıklamada, deplasmanda alınan skoru avantajlı bulduklarını ifade etti. Onana, "Ne olursa olsun bu akşam burada avantajlı bir skor aldık. Çünkü evimizde oynayacağız ikinci maçı ve orada taraftarımızın desteğiyle turu geçebiliriz" dedi.

"TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"

İkinci maçta daha hücum odaklı bir oyun oynayacaklarını belirten Onana, "Rövanş maçı bizim tarafımızdan daha çok hücum edeceğimiz bir maç olacak. Bazı koşullar bizim lehimize olacak ve maçı alacağız. İkinci maçta Beşiktaş için her şeyi vereceğiz ve taraftarların yüzünü güldüreceğiz. Rövanş maçında taraftarlara çok ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.