Galatasaray’ın kalecisi Muslera ayrılıyor mu?

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera'nın yaptığı "Az kaldı" paylaşımı, taraftarlar arasında ayrılık sinyali olarak yorumlandı. Kum saati emojisi kullanan Muslera'nın bu mesajı, veda mı ediyor sorularını gündeme getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 14:08

Galatasaray'ın efsanevi kalecisi Fernando Muslera, sosyal medya hesabından yaptığı "Az kaldı" paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Kum saati emojisi eklediği bu paylaşım, Galatasaray taraftarları tarafından ayrılık sinyali olarak yorumlandı. Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa ile oynanan ve 3-3 berabere biten maçta, 3-0’lık üstünlüğü koruyamayan sarı-kırmızılı takımın kalecisi Muslera, taraftarların eleştirilerinin odak noktası oldu.

Takıma veda ediyor

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Sarı-kırmızılı takımın kaptanı, Instagram hesabından "Az kaldı" paylaşımı yaptı. Bu paylaşımda ayrıca kum saati de kullandı. Taraftarlar bu paylaşıma farklı açıdan yorum yaptı. Kum saatine yer verdiği mesaj Galatasaray taraftarlarının "Takıma veda ediyor" yorumunda bulunmasına neden oldu. Ancak henüz detaylı bir açıklama yapılmadı.