Galatasaray, Emin Bayram transfer teklifini değerlendiriyor

Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, genç savunma oyuncusu Emin Bayram'a gelen transfer teklifini değerlendiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 13:09

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, genç savunma oyuncusu Emin Bayram'a gelen transfer teklifi hakkında açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, 21 yaşındaki stoper Emin Bayram için kendilerine gelen teklifin değerlendirme aşamasında olduğunu belirtti.

Belçika Jupiler Pro Lig ekibi Westerlo'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Emin Bayram için şu anda herhangi bir anlaşma olmadığını vurgulayan Hatipoğlu, kamuoyunda dolaşan transfer rakamlarının doğru olmadığını ifade etti. Transfer sürecinin Emin Bayram'ın ve Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda titizlikle ele alınacağını dile getirdi.

Galatasaray altyapısından yetişen Emin Bayram'ın, Westerlo formasıyla geçen sezon 23 maçta görev yaptığını hatırlatan Hatipoğlu, oyuncunun kulüp için değerli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Bu haberde, Galatasaray Kulübü yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'nun genç savunma oyuncusu Emin Bayram'a gelen transfer teklifi hakkındaki açıklamaları özetlenmiştir. Emin Bayram'ın geleceği ve transfer süreci hakkında detaylar verilmiştir.