Galatasaray, Elias Jelert için Kopenhag'a 10 milyon euro teklif etti!

Galatasaray, Danimarkalı genç sağ bek Elias Jelert için FC Kopenhag’a resmi teklifte bulundu. Daha önce 7 milyon Euro’ya Nelsson ve 3.5 milyon Euro’ya Linderoth’u transfer eden Galatasaray, bu kez Elias Jelert için Danimarka ekibinin kapısını çaldı. FC Kopenhag, Galatasaray’ın resmi teklif yaptığını ve görüşmelerin sürdüğünü duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 12:25

Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sağ bek arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılar, FC Kopenhag'ın 21 yaşındaki sağ beki Elias Jelert için Danimarka ekibine resmi teklifte bulundu.

KOPENHAG DA TEKLİFİ DOĞRULADI

Kopenhag da Jelert'in transferi konusunda sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayımlayarak Galatasaray'ın futbolcuları için teklifte bulunduğunu doğruladı.

Yapılan açıklamada:

Taraflar arasında müzakereler sürüyor ve anlaşmaya varılacağına dair bir kesinlik yok. Nihai bir anlaşma yapılması durumunda, bu yönde bir şirket duyurusu yayınlanacaktır." ifadesi kullanıldı.

TEKLİF 10 MİLYON EURO

Danimarka'dan Tipsbladet'in haberine göre; Galatasaray, Jelert için Kopenhag'a bonuslar dahil 10 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Haberde FC Kopenhag'ın ücretin önemli kısmını peşin istediği belirtildi.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Galatasaray ve Kopenhag arasında Elias Jelert transferi için yapılan görüşmeler devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, bu transferi gerçekleştirerek sağ bek sorunun çözmeyi hedefliyor.

GALATASARAY'DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ

Galatasaray, yeni sezon öncesi Mauro Icardi, Sergio Oliveira ve Harry Kewell gibi yıldızları kadrosuna katarken, bir yandan da takımdan ayrılan isimler oldu. Sarı-kırmızılılar, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor ve yeni sezon öncesi kadrosunu en iyi şekilde kurmak için yoğun bir çalışma yürütüyor.