Galatasaray'da deprem! Yönetim kurulu 'acil' toplanıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys'a elenen ve Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı ağır bir yenilgi alan Galatasaray'da, Yönetim Kurulu 'Acil' koduyla toplandı. Toplantıda bazı yöneticilerin istifalarını sunacağı iddia edilirken, Başkan Dursun Özbek'in teknik direktör Okan Buruk ile yola devam etme kararı aldığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 16:20

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a elenen Galatasaray'da yönetimde büyük bir sarsıntı yaşanıyor. Süper Kupa finalinde Beşiktaş'a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olan sarı-kırmızılılarda, Young Boys yenilgisi bardağı taşıran damla oldu.

Başkan Dursun Özbek, yaşanan bu olumsuzlukların ardından acil bir yönetim kurulu toplantısı kararı aldı. Saat 18.00'de toplanacak olan kurulda, takımın geleceği ve yaşanan başarısızlıkların sorumluları masaya yatırılacak.

YÖNETİMDE İSTİFA DALGASI MI?

Kulislerde dolaşan bilgilere göre, yönetim kurulu üyesi Ali Yüce, yaşananların ardından istifa etti. Yüce'nin yanı sıra, Eray Yazgan ve Alper Narman'ın da görevlerinden ayrılabileceği konuşuluyor.

OKAN BURUK'UN GELECEĞİ BELİRSİZ

Öte yandan, teknik direktör Okan Buruk'un geleceği de merak konusu oldu. Başkan Dursun Özbek'in, toplantıda Okan Buruk'un durumunu da değerlendireceği ve tecrübeli teknik adamla yola devam etme kararı alacağı belirtiliyor.

Galatasaray'da yaşanan bu gelişmeler, taraftarları büyük bir endişeye sürükledi. Sarı-kırmızılılar, önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri yakından takip ediyor.