Francois Ciccolini: Bireysel hatalarımızı düzeltmek istiyoruz

Trendyol 1. Lig 5. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü ile 1 – 1 berabere kalan Adanaspor’da Teknik Direktör Francois Ciccolini bireysel hataları nedeniyle gol yediklerini belirterek, “İlk yarı vasat bir oyun sergiledik ancak sonrasında skorun peşinden koştuk. Maalesef bireysel bir hatadan gol yedik ve bu hatalarımızı düzeltmek istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 15:29

Trendyol 1. Lig 5. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü ile 1 – 1 berabere kalan Adanaspor’da Teknik Direktör Francois Ciccolini bireysel hataları nedeniyle gol yediklerini belirterek, “İlk yarı vasat bir oyun sergiledik ancak sonrasında skorun peşinden koştuk. Maalesef bireysel bir hatadan gol yedik ve bu hatalarımızı düzeltmek istiyoruz” dedi.

İlkhaber Gazetesi'nden Serhat ŞANLI'nIn haberine göre; Adanaspor, TFF 1. Lig 5. Haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü ile 1 – 1 berabere kalarak bir puanın sahibi oldu. Keçiörengücü’nün 54’üncü dakikada Rroca’dan bulduğu gole, Adanaspor 81’inci dakikada Doğukan ile cevap vererek puanları paylaştı.

Bu sonuçla puanını 5’e yükselten Adanaspor geride kalan 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi 18. sırada yer aldı. Puanını 6’ya yükselten Ankara Keçiörengücü spor ise 14. sırada yer aldı. Toros Kaplanı, bu hafta Ümtaniyespor’a konuk olacak.

Maç sonu konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Froncois Ciccolini, “Maçı bırakmadık ve skorun peşinden koştuk. Bireysel bir hatadan gol yedik. İkinci yarı iyi oynadık, maalesef yeterli olmadı. Bu hatalarımızı düzeltmek istiyoruz.” Dedi.

Ciccolini, "İlk yarı vasat bir oyun sergiledik ancak sonrasında maçı bırakmadık ve skorun peşinden koştuk. Maalesef bildiğiniz gibi bireysel bir hatadan gol yedik. Bu hatalarımızı düzeltmek istiyoruz. İkinci yarı ne kadar iyi oynadıksa da maalesef yeterli olmadı.

Mevcut kadronun yeterli olduğunu söyleyemem. İki oyuncumuz daha gelecek. Bir orta saha ve bir santrafor gelecek.  Onlarla beraber daha iyiye gideceğiz. Şuan biraz vize sorunları var muhtemelen 2-3 güne gelirler." Sözlerine yer verdi.

ERSAN PARLATAN: İKİ TAKIM DA FAZLA POZİSYON BULAMADI

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan ise öne geçtikleri maçı kazamadıklarını belirterek şu açıklamalara yer verdi;

“5. haftanın kapanış maçıydı. Maça gelirsek ilk devre seyrek bir oyun oldu. Bana göre çok keyifli bir oyun yoktu. İki takım da birbirini ceza sahası arasında ekarte etti, zorlandı. İki takım da fazla pozisyon bulamadı.

İkinci devre bizim biraz üstünlüğümüz vardı. Penaltı sonrası da öne geçtik. Bence maçın kırılma anı Camara’nın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondu. Orada 2-0 yapmamız gerekiyordu. Sonra Adanaspor beraberlik golü için yüklendi, orada iyi defans yaptığımızı söyleyebilirim.

Karambolde beraberlik golünü yedik. Daha sonra bazı girişimlerimiz oldu ama daha sonra belli başlı girişimlerimiz oldu ama yine öne geçtiğimiz bir maçı kazanamadık. İnşallah haftaya şansımızı kırarız.

Saha zeminine baktığımızda, zemin gerçekten iyi değil, bunu net söylemek lazım.. Ben şaşırdım. Bundan 2-3 yıl önce yine teknik adam olarak maça geldiğimde genel olarak çok iyi bir zemin vardı ama bugün ise zemin sadece çimden ötürü değil sırf toprak diyebiliriz.

Çim adına fazla bir şey yoktu. Bu, oyuncuları da biraz zorladı ama yapacak bir şey yok. İki takım da aynı şartlar altında oynadı. Stat adına hoş bir görüntü değil.. Oyuncular çok kaydı, ayakta durmakta zorlandılar, bundan dolayı psa hataları, top kayıpları oldu. Yapacak bir şey yok. Artık bundan sonra önümüze bakacağız."