Fenerbahçe- Lugano maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta?

Fenerbahçe, Lugano ile 2. ön eleme turu maçında karşılaşacak. Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki ilk maçı, 23 Temmuz Salı günü saat 21:30’da İsviçre'nin Thun şehrindeki Stockhorn Arena'da oynanacak. Karşılaşma, D-Smart ve D-Smart GO'dan canlı olarak yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 14:20

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2024-25 sezonunun ikinci ön eleme turunda ilk ciddi sınavına çıkıyor. Temsilcimiz, İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaşacak. Maç, 23 Temmuz Salı günü saat 21:30’da başlayacak ve Thun şehrindeki Stockhorn Arena'da oynanacak.

FENERBAHÇE-LUGANO MAÇ BİLGİLERİ

Tarih: 23 Temmuz 2024, Salı Saat: 21:30 (TSİ) Stadyum: Stockhorn Arena, Thun Yayın: D-Smart ve D-Smart GO

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekti. Bu önemli karşılaşmada, sarı-lacivertli ekip, Lugano karşısında avantajlı bir skor almayı hedefliyor.

Fenerbahçe'nin Olası İlk 11’i:

Kaleci: Dominik Livakovic Savunma: Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde Orta Saha: Bartuğ Elmaz, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Allan Saint-Maximin Forvet: Edin Dzeko

Yeni transferler Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Oğuz Aydın, UEFA kadrosunda yer alırken, Levent Mercan ise kadroya dahil edilmedi. Fenerbahçe, 271. Avrupa maçında sahne alacak. Şampiyonlar Ligi elemelerinde şimdiye kadar 12 galibiyet elde etti.

Rövanş Maçı:

Fenerbahçe'nin Lugano ile oynayacağı rövanş maçı 30 Temmuz Salı günü, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda saat 20:00'de yapılacak.

Fenerbahçe'nin bu önemli maçtan alacağı sonuç, 3. ön eleme turunda karşılaşacağı rakipleri belirleyecek. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmak için Fenerbahçe'nin bu tura geçmesi gerekiyor.