Eski hakem Orhan Erdemir ve Elif Karaarslan'ın uygunsuz görüntüleri sonrası lisansları iptal edildi

Sosyal medyada çıkan iddialara göre TFF, uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan eski Süper Lig hakemi Orhan Erdemir ve kadın hakem Elif Karaarslan'ın lisanslarını iptal etti. Yaşanan skandal sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 17:40

Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre,Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, uygunsuz görüntüleri sosyal medyada yayılan eski Süper Lig hakemi ve gözlemci Orhan Erdemir (61) ile kadın hakem Elif Karaarslan’ın (24) lisanslarını iptal etti. Cinsel ilişki görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından yaş farkı ve durumun etik boyutu tartışma konusu olurken, futbol dünyası bu kararla sarsıldı.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) ve Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK), iki hakemin yazılı savunmalarını almış ve süreci değerlendirmişti. TFF, olayın ardından hakemlerin görevlerine son verme kararı aldı.

Elif Karaarslan Kimdir?

Elif Karaarslan, 9 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul'un Kadıköy ilçesinde doğdu. Şu anda 24 yaşında olan genç hakem, alt liglerde hakemlik yapıyor. Yönettiği yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi çekmektedir.