1.Lig’in 31. haftasında Esenler Erokspor ile MKE Ankaragücü, Esenler Erokspor Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Saat 17.00’de başlayan mücadeleyi hakem Furkan Aksuoğlu yönetti. Aksuoğlu’nun yardımcılıklarını Abdülhamit Söyler ve Okan Taşköprü üstlendi.
JUNİOR FERNANDES VE KAYODE GALİBİYETİ GETİRDİKarşılaşmaya hızlı başlayan Esenler Erokspor, 18. dakikada Junior Fernandes’in golüyle öne geçti. Ankaragücü, 28. dakikada Anıl Yaşar’ın kendi kalesine attığı golle eşitliği yakaladı. Ancak Esenler Erokspor, 35. dakikada Olarenwaju Kayode’nin attığı golle tekrar öne geçti.
Mücadelenin 69. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Junior Fernandes, farkı 2’ye çıkararak takımına 3-1’lik galibiyeti getirdi.
PUAN DURUMU DEĞİŞTİBu galibiyetin ardından Esenler Erokspor puanını 44’e yükseltirken, MKE Ankaragücü 38 puanda kaldı.