Eleştiri oklarının hedefi olan Abdülkerim Bardakcı Avusturya maçında klasını konuşturdu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) istediği performansı gösteremeyen Abdülkerim Bardakcı, dün oynanan maçta bekleneni fazlasıyla verdi. Eleştirilere cevap veren Abdülkerim, ortaya koyduğu performans ile takdir topladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 12:00

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) bekleneni veremeyen Abdülkerim Bardakcı, dün oynanan maçta adeta klasını konuşturdu. 11 uzun pas ile takım arkadaşlarını yönlendiren Bardakcı, 2 ikili mücadele ve 2 hava topu mücadelesini de kazandı. 10 uzaklaştırma ile savunmada oldukça etkili olan Abdülkerim, 2 pas arasıyla da oyun kuruculuğuna katkıda bulundu.

TURNUVADA ELEŞTİRİ ALAN BARDAKCI, DÜN MAÇTA PARLADI

Turnuva öncesi ve ilk maçlarda istediği performansı gösteremeyen Abdülkerim Bardakcı, dün oynanan maçta adeta rövanş aldı. Gösterdiği futbolla eleştirileri silen Bardakcı, savunmada oldukça sağlam bir görüntü çizdi.

UZUN PASLARDA BAŞARILI OLDU

Stoper mevkiinde oynayan Abdülkerim Bardakcı, dün oynanan maçta toplamda 11 uzun pas attı ve bunlardan 6'sı isabetli oldu. Uzun paslarda gösterdiği başarıyla takım arkadaşlarına gol pozisyonları hazırlayan Bardakcı, bu alanda da önemli bir katkı sağladı.

İKİLİ MÜCADELELERDE GÜÇLÜYDÜ

Rakipleriyle girdiği 2 ikili mücadeleyi de kazanan Abdülkerim Bardakcı, bu alanda da oldukça etkiliydi. Rakiplerinin ataklarını kesmede başarılı olan Bardakcı, savunmada adeta bir set oluşturdu.

HAVA TOPLARINDA HAKİMİYET KURDU

2 hava topu mücadelesini de kazanan Abdülkerim Bardakcı, hava hakimiyetiyle de öne çıktı. Rakiplerinin ortalarını kesmede ve hava toplarını kontrol etmede başarılı olan Bardakcı, bu alanda da önemli bir katkı sağladı.

UZAKLAŞTIRMALARDA DİKKAT ÇEKTİ

10 uzaklaştırma ile savunmada oldukça etkili olan Abdülkerim Bardakcı, bu alanda da dikkat çekti. Rakiplerinin ataklarını uzaklaştırarak tehlikeyi savuşturan Bardakcı, bu alanda da önemli bir görev üstlendi.

PAS ARASIYLA OYUN KURUCULUĞUNA KATKIDA BULUNDU

2 pas arasıyla oyun kuruculuğuna da katkıda bulunan Abdülkerim Bardakcı, bu alanda da önemli bir katkı sağladı. Kısa paslarla topu oyunda tutmada ve takım arkadaşlarını oyuna dahil etmede başarılı olan Bardakcı, bu alanda da klasını konuşturdu.