Çukurova'nın Sultanları galibiyet serisi yakalamak istiyor

Vodafone Sultanlar Ligi takımlarından Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, bugün konuk edeceği Nilüfer Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2023 00:06

ALİ GÜRELİ

ADANA (İLKHABER) - Avrupa hedefiyle sezonu tamamlamak isteyen Çukurova Belediyesi Spor Kulübü takımı, ligdeki ikinci maçında elde ettiği galibiyete bir yenisini daha ekleyerek, yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

İlk lig maçında Muratpaşa Belediyesi Sigortashop'a karşı oynadığı maçın 1. ve 2. setlerini 22-25, 3. seti ise 23-25 kaybeden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, ikinci haftada deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyespor'a konuk oldu.

Adana temsilcisi Çukurova'nın Sultanları, Aydın Mimar Sinan Spor Salonu'nda oynanan bu karşılaşmada ilk seti 18-25, ikinci seti 18-25, üçüncü seti 25-22, dördüncü seti 20-25 bitirerek sezonun ilk galibiyetini elde etti. 

Sezonu Avrupa hedefiyle tamamlamak isteyen Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, bugün ASKİ Spor Salonu'nda oynanacak olan Nilüfer Belediyespor maçına Başantrenör Mustafa Umut Uysal yönetiminde sıkı bir şekilde hazırlandı.

Bu karşılaşmanın son antrenmanını dün yapan ve maç saatini beklemeye başlayan Sultanların başantrenörü Mustafa Umut Uysal, taraftarları takıma destek olmaya çağırdı. Uysal, saat 14.00'da başlayacak bu maçı da alarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini kaydetti.

Sergilediği performansla ikinci hafta maçında haklı bir galibiyet elde eden Çukurova'nın Sultanları, Nilüfer Belediyespor maçının ardından 28 Ekim'de Eczacıbaşı Dynavit, 31 Ekim'de de Sarıyer Belediyesi ile lig maçlarını sürdürecek.