Cristiano Ronaldo kırmızı kart gördü, hakeme yumruk salladı

Suudi Arabistan Süper Kupa yarı finalinde Cristiano Ronaldo, Al Hilal ve Al maçında kırmızı kart gördü. Gördüğü kartın ardından hakeme yumruk sallayan Ronaldo'nun sinirleri gerildi. Al Hilal'in 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçta Ronaldo'nun gördüğü kırmızı kart, tartışmalara neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 12:45

Suudi Arabistan Süper Kupa yarı final mücadelesinde Cristiano Ronaldo'nun kırmızı kart görmesi büyük yankı uyandırdı. Al Hilal ve Al takımları arasında gerçekleşen müsabakada Ronaldo, maçın 86. dakikasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Ancak olay bununla sınırlı kalmadı.

Ünlü futbolcu, kart gördükten sonra hakeme yumruk salladı, bu da olayın daha da büyümesine neden oldu. Ronaldo'nun sinirlerinin hakeme karşı kontrolsüz bir şekilde hareket etmesi, maç sonrası tartışmaların odağı haline geldi.

Ronaldo'nun kırmızı kart görmesinin ardında yatan neden ise diğer takımın oyuncusuna sert bir blok yapmasıydı. Ancak tartışmalı olan nokta, Ronaldo'nun bu blok sırasında oyuncuya yönelik yumruğunu havada tutması ve hakeme saldırmasıydı.

Maçın sonucunda Al Hilal, 2-1'lik skorla galip gelerek finale yükseldi. Goller dakika 61'de Salem Al Dawsari, 72'de Malcom ve 90+9'da Sadio Mane'den geldi. Ancak maçın ana olayı, Cristiano Ronaldo'nun kırmızı kart görmesi ve hakeme yönelik saldırısı oldu.