Bitexen Adana 1954 FK, Alanya Kestel maçına hazırlanıyor

Bitexen Adana 1954 FK, 3. Lig 4. Grup'ta zirve mücadelesi veriyor. Turuncu-beyazlı ekip, ligin 3. haftasında deplasmanda Alanya Kestel ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2023 13:55
ilkhaber-gazetesi.com

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER)- Bite×en Adana 1954 FK, TFF 3. Futbol Ligi 4. Grup'ta oynadığı ilk iki maçta galip gelerek zirveye ortak oldu. Takım, ligin üçüncü haftasında ise deplasmanda Alanya Kestel maçına hazırlanıyor.

Zirve mücadelesi veren Turuncu-Beyazlı ekip, Pazar günü deplasmanda saat 15.30'da oynanacak Alanya Kestel maçında taraftarlarını yanlarında görmek istiyor.

Alanya Kestel maçı öncesi açıklamalarda bulunan Takım kaptanı Burak Erdem, "İlk iki maçımızı kazandığımız için çok mutluyuz. Şimdi sıra Alanya Kestel'de. Takımımıza güveniyoruz. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Tarsus Şehir Stadında oynadıkları Muş maçı öncesi geçtiğimiz yıl BAL'da elde ettikleri şampiyonluk kupasını alma heyecanı yaşadıklarını belirten Erdem, Başkan Menderes Kutlu'nun önderliğinde bu yıl yine şampiyonluk kupasını almayı hedeflediklerini ifade etti.