Bayern Münih ve Real Madrid Arasındaki çekişmeli maç 2-2 berabere sonuçlandı

Bayern Münih ve Real Madrid arasındaki nefes kesen maçın ilk ayağında 2-2'lik beraberlik yaşandı. İki dev takımın mücadelesi rövanş maçı öncesi heyecanı daha da artırdı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 10:41

Bayern Münih ve Real Madrid, Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nin ilk maçında nefes kesici bir 90 dakikaya imza attı. İki dev ekip, Allianz Arena'da 2-2 berabere kalarak rövanş maçına büyük bir çekişme bıraktı.

MAÇIN İLK YARISI REAL MADRİD HAKİMİYETİ

Real Madrid, maçın ilk yarısında Bayern Münih'e oranla daha fazla pozisyon üreterek oyunu kontrol etti. 24. dakikada Vinicius Jr., Benzema'dan aldığı pasla topu kalenin köşesine yuvarlayarak İspanyol ekibini 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

BAYERN MÜNİH İKİNCİ YARIDA GÜCÜNÜ KONUŞTURDU

İkinci yarıya daha motive başlayan Bayern Münih, 53. dakikada Leroy Sane'nin şık golüyle skoru 1-1'e eşitledi. Mücadelenin temposu ve heyecanı bu golden sonra daha da arttı. 57. dakikada ise Bayern Münih, Davies'in orta açtığı topta Musiala'ya yapılan penaltıyı Harry Kane golleyerek 2-1 öne geçti.

REAL MADRİD PES ETMEDİ VE PENALTIDAN GOL BULDU

Geriye düşen Real Madrid, son dakikalarda oyuna asıldı. 82. dakikada Min-Jae'nin Rodrygo'ya yaptığı müdahale penaltı olarak değerlendirildi. Penaltı noktasına gelen Vinicius Jr., soğukkanlılıkla topu ağlara göndererek skoru 2-2'ye getirdi.

ARDA GÜLER YEDEK KALDI

Milli futbolcumuz Arda Güler bu dev mücadelede yedek kulübesinde yer aldı ancak oyuna giremedi.

RÖVANŞ MAÇI BERNABEU'DA

Müthiş bir çekişmeye sahne olan ilk maçın ardından rövanş 8 Mayıs Çarşamba günü Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak. Londra'daki Şampiyonlar Ligi finaline kimin gideceği bu maçta belli olacak.