ASKF'den Recep Kurtoğlu'na plaket verildi

ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Seyhan Kaymakamı l Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Recep Kurtoğlu'na amatör spor kulüplerine sağladığı desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 14:09

Adana'da, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig ve U-18 1. Lig 2024-2025 futbol sezonu için kura çekimleri  Ali Gülleri Spor Merkezi'nde gerçekleşti. Etkinlikte ASKF Başkanı Ahmet Bozan ve Seyhan Kaymakamı Ekrem İnce ile birlikte Amatör Spor Kulüplerine verdiği destekler nedeniyle l Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Recep Kurtoğlu’na plaket verdi.

ASKF Ahmet Bozan, “7405 Sayılı spor yasasından önce Amatör Spor Kulüpleri üyeleri var olduğu bütün dönemlerde özellikle dernek olduğumuz o süreçte bizlere büyük katkılar sunan, her gittiğimizde kulüplerimizin sorunlarını söylediğimiz, bir çok kulüplerimizi ipten alan Recep Kurtoğlu o süreçteki bütün yaptıklarından dolayı teşekkür ederim. Sadece o günlerin adına plaket. O günlerin adına taktim ettik. Hepinize çok teşekkür ederim” diye ifade etti.