Artistik Cimnastik Milli Takımı Paris 2024'e Antalya'da hazırlanıyor

Artistik Cimnastik Erkek Milli Takım Başantrenörü Yılmaz Göktekin, 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek Paris 2024 Olimpiyatları'na hazırlık kapsamında Antalya'da kamp yaptıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 12:08

Artistik Cimnastik Erkek Milli Takım Başantrenörü Yılmaz Göktekin, 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek Paris 2024 Olimpiyatları'na hazırlık kapsamında Antalya'da kamp yaptıklarını açıkladı.

Antalya'daki kampta 8 sporcunun yer aldığını belirten Göktekin, yaklaşık 1,5 aydır kamp yaptıklarını ve sporcuların performanslarının gayet iyi olduğunu ifade etti.

HEDEF MADALYA

Milli takım, Paris 2024 Olimpiyatları'nda ilk kez takım halinde madalya kazanmayı hedefliyor. Bu hedefe ulaşmak için Antalya kampında yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor.

SPORCULARIN MORALİ YÜKSEK

Yılmaz Göktekin, sporcuların kamp programından ve çalışma azminden memnun olduğunu da söyledi. Göktekin, "Sporcularımız çok istekli ve motive. Hedeflerine ulaşmak için çok çalışıyorlar. Paris 2024'te ülkemizi gururla temsil edeceklerine inanıyorum" dedi.

Antalya'daki kamp ortamının da milli takımın başarısına katkıda bulunduğunu belirten Göktekin, "Antalya'da çok güzel bir kamp ortamımız var. Burada sporcularımız hem antrenmanlarını yapabiliyor hem de dinlenebiliyor. Bu da onların performanslarını artırıyor" diye konuştu.