Alexander Djiku: Hedefimiz şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi

Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Alexander Djiku, Fenerbahçe TV'de yayınlanan 'Günün Röportajı' programında yeni sezona dair iddialı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 12:45

Sezon öncesi hazırlık kampını değerlendiren Alexander Djiku, takımın iyi bir seviyede olduğunu ve yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun taktiklerini anlamaya çalıştıklarını belirtti. Geçen sezon iyi bir takım olduklarını hatırlatan Djiku, bu sezon daha da iyi olacaklarına inandığını söyledi.

"JOSE MOURINHO FUTBOL EFSANESİ"

Jose Mourinho hakkında konuşan Djiku, deneyimli teknik adamın bir futbol efsanesi olduğunu ve onunla çalışmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Mourinho'nun şampiyonluk yolunda takıma büyük katkı sağlayacağını düşünen Djiku, yoğun antrenman programının da fiziksel olarak takıma fayda sağlayacağını belirtti.

"KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN, ŞAMPİYONLUĞU ELDE ETMEK İÇİN HER ŞEYİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ"

Geçen sezon şampiyonluğu kaçırmalarının üzüntüsünü dile getiren Djiku, bu sezon şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını ve kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini vurguladı.

"FENERBAHÇE ADINA BÜYÜK BİR PERFORMANS ORTAYA KOYMAK İSTİYORUM"

Geçen sezonki başarılı performansını bu sezon da sürdürmek istediğini belirten Djiku, Fenerbahçe adına büyük bir performans sergilemek istediğini söyledi.

"EN ÖNEMLİSİ BİRLİK VE BERABERLİK"

Takımın birlik ve beraberliğine dikkat çeken Djiku, takım içindeki ruhun ve azmin önemini vurguladı. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da aynı ruhu göstermeleri gerektiğini belirten Djiku, Mourinho'nun tecrübesinin de takıma katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

"HERKESİN ORTAK HEDEFİ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GRUPLARA KALMAK"

Şampiyonlar Ligi hedeflerine de değinen Djiku, herkesin ortak hedefinin gruplara kalmak olduğunu ve ilk maç olan Lugano maçına kadar hazır olacaklarını söyledi. Djiku, sezona galibiyetle başlamak istediklerini de sözlerine ekledi.