Al-Hilal'den Kerem Aktürkoğlu'na 20 Milyon dolarlık teklif

Fenerbahçe’den ayrılarak Al-Hilal’de başarıdan başarıya koşan Jorge Jesus, Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon dolarlık teklif hazırlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 15:45

Suudi Arabistan'ın Al-Hilal takımının teknik direktörü Jorge Jesus, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nu transfer listesine aldı. Al-Hilal, 25 yaşındaki futbolcu için Galatasaray'a 20 milyon dolar (yaklaşık 660 milyon TL) teklif etmeye hazırlanıyor. Kerem Aktürkoğlu'na ise yıllık 10 milyon dolar (yaklaşık 330 milyon TL) önerilecek.

Jorge Jesus Rekorlar Kırdı

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan'a giderek Al-Hilal takımını şampiyonluğa taşıyan Jorge Jesus, yeni sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız verdi. Suudi basınında yer alan haberlere göre, Jesus yönetimden dört yeni transfer talep etti.

Kerem Aktürkoğlu Listenin Başında

Portekizli teknik direktörün alınmasını istediği dört oyuncudan biri ise Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu. Jesus, hücum hattını güçlendirmek için Neymar’ın yanına Kerem’i eklemek istiyor. Al-Hilal yönetimi bu doğrultuda Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Galatasaray’a 20 Milyon Dolar, Kerem’e 10 Milyon Dolar

Al-Hilal, Galatasaray Kulübü’ne Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon dolar teklif edecek. Eğer Sarı-Kırmızılı yönetim bu teklifi kabul ederse, Suudi Arabistan kulübü Kerem Aktürkoğlu ile masaya oturacak ve oyuncuya yıllık 10 milyon dolardan dört yıllık bir sözleşme önerecek.

Galatasaray 25 Milyon Dolar İstiyor

Galatasaray Kulübü’ne yakın kaynaklar, yönetimin Kerem Aktürkoğlu'nu 25 milyon dolardan (yaklaşık 830 milyon TL) aşağı bir fiyata satmayı düşünmediğini belirtiyor. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, Al-Hilal’in teklifi artırıp artırmayacağına bağlı.