Adanaspor'un devriyle ilgili detaylar belli oluyor

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'da Bayram Akgül'ün görevi bırakmasının ardından turuncu-beyazlı kulübün devir işlemleri ile ilgili detaylar açıklanacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 21:10

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'da Bayram Akgül'ün görevi bırakmasının ardından turuncu-beyazlı kulübün devir işlemleri ile ilgili detaylar açıklanacak.

Turuncu-beyazlı kulübün deyriyle ilgili olarak Adanaspor Yönetimi tarafından şu açıklama yapıldı:

"Değerli Adanaspor taraftarları ve futbol kamuoyunun dikkatine; Adanaspor'un geleceği ile ilgili gündemi meşgul eden devir konusu hakkında sizleri bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapıyoruz. Daha önceki açıklamamızda belirttiğimiz gibi kulübümüzün devri ile ilgili olarak yürüten görüşmeler devam etmektedir. Yönetim kurulu olarak her zaman olduğu gibi Adanaspor'un geleceğini daha sağlam temellere oturtmak, kulübümüzü daha ileriye taşıyacak ve sürdürülebilir başarılar elde etmesi için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu süreçte yapılan görüşmelerde belirli bir noktaya gelinmiştir. Ancak detaylı ve titiz değerlendirme süreci gerektiren bu tür anlaşmalarda nihayei sonuca ulaşmak zaman alabilmektedir. Pazartesi günü bu süreçle ilgili nihai sonuçları ve anlaşmanın detaylarını paylaşmak üzere gerekli açıklamayı yapacağız. Adanaspor'un geleceği için büyük yönem taşıyan bu süreçte kulübümüzün menfaatlerini en üst seviyede korumak adına azami hassasiyet göstermeye devam edeceğiz. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz."