Adanaspor, Ümraniyespor hazırlıklarına devam ediyor

TFF Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, 6. hafta programına göre deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor hazırlıklarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 12:35

TFF 1. Lig’in ilk haftasında Esenler Erokspor'u 2-1 yenen, Alagöz Holding Iğdır FK karşısında 6-1 mağlup olan, ardından Pendikspor'a 3-4 yenilen, beraberlikle biten Manisa ve Ankara Keçiörengücü maçlarında ise birer puan alan Adanaspor, Ümraniyespor'a hazırlanıyor.

İstanbul'daki Spoint İnşaat Ümraniyespor Stadyumu'nda 22 Eylül Pazar günü saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren turuncu-beyazlı ekip, galibiyet hedefliyor.

Kulübün Çatalan Tesisleri'nde Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlara koşu ve koordinasyon çalışmaları ile başlayan Adana takımı, idmanı pas ve taktiksel çalışmalarla sürdürüyor.

Ankaragücü maçındaki bireysel hataların Ümraniyespor maçında tekrarlanmaması için futbolcularına direktifler veren Ciccolini, "Sahadan galip ayrılmak istiyorsak, hatalarımızı düzeltmek zorundayız. Takımda moral ve motivasyon yüksek. İstanbul’dan 3 puan alarak dönmenin hesaplarını yapıyoruz" dedi.

Central Hospital Ümraniyespor  -  Adanaspor karşılaşmasını Fatih Tokail yönetecek. Mehmet Sıraç Akpınar ve Barış Çiçeksoyu ise yardımcı hakemler olarak görev alacak.