Adanaspor, Şanlıurfaspor’a hazırlanıyor

TFF Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında MKE Ankaragücü ile deplasmanda golsüz biten karşılaşmada 1 puan alarak evine dönen Adanaspor, Şanlıurfaspor hazırlıklarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 11:07

TFF 1. Lig'de 6 puanla 19. sırada yer alan Adanaspor'da 19 Ekim Cumartesi günü Adana'da oynanacak olan Şanlıurfaspor maçının hazırlıkları başladı.

Milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendiren turuncu-beyazlılar, Çatalan Tesislerinde Teknik Direktörü Kemal Kılıç yönetiminde yapılan antrenmanda ter döktü. Yaklaşık 1 saat süren antrenmana koşu ile başlayan, ardından 5’e 2 top kapma ve hücum çalışmaları gerçekleştiren Adanaspor, çift kale maç yaptı.

Antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamlayan turuncu-beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı Kemal Kılıç, kendi saha ve taraftar avantajını çok iyi kullanarak 9. hafta maçını almak için mücadele edeceklerini belirterek, "Ligdeki galibiyetimizi 2'ye, puanımızı da 9'a çıkarmak istiyoruz. Hedefimiz, galibiyet serisi yakalayarak yükselişe geçmek" dedi.

Kılıç, takım oyuncularının azmi ve motivasyonun yüksek olduğunu dile getirerek, elde edecekleri galibiyeti taraftarlara ve Mustafa Furkan Akgül başkanlığında oluşturulan yeni yönetime hediye edeceklerini kaydetti.