Adanaspor, Pendik maçı için hazır

Adanaspor’da, Pendik hazırlıkları tamamladı. Turuncu beyazlı ekipte parola galibiyet.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2024 15:08

Adanaspor’da, Pendik hazırlıkları tamamladı. Turuncu beyazlı ekipte parola galibiyet. Trenyol 1.Ligin 3’üncü haftasında Pendikspor’u ağırlayacak olan turuncu beyazlı takımımızda hazırlıklarını tamamladı.  

İDMANLARDA YOĞUN MESAİ

İlkhaber Gazetesi'nden Bayram BULUT'un haberine göre; Çatalan Tesisleri’inde yoğun bir mesai harcayan turuncu beyazlı ekibin, gerçekleştirilen son antrenmanı ısınma ve kondisyon hareketleriyle başladı. Yaklaşık 60 dakika süren antrenman, ayak tenisi ile devam etti. Sıkı çalışan futbolcular 3 puan avuna çıkacak.

3. SINAV

Teknik Sorumlu Souleman Bamba yönetiminde iki maça çıkan Turuncu-Beyazlılar, bir galibiyet bir mağlubiyet almıştı. Turuncu beyazlı ekip bugün kendi saha ve seyircisi önünde çıkacağı üçüncü sınavından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

GÖZLER 21:45’E ÇEVRİLDİ

Turuncu-beyazlı ekibimiz, TFF 1.Lig'in 3. Haftasında Yeni Adana Stadyumu'nda Siltaş Yapı Pendikspor Futbol A.Ş. ile karşılaşacak. 21:45'de başlayacak mücadeleyi Denizli bölgesinden hakem Feridun Daldaş yönetecek.

TAKIMA GÜVEN

Teknik Patron Souleman Bamba takımına güvendiğini söyledi. Özellikle ligin ilk maçında Esenler Erokspor karşısında güzel oyun ve alınan galibiyetten ötürü, Turuncu-Beyazlılar’ın Pendikspor karşısında da üstün bir oyunla yine taraftarı önünde 3 puanla sahadan ayrılacağı bekleniyor. Bamba,, “Geçen hafta Iğdırspor karşısında alınan farklı mağlubiyet futbolcular üzerinde kötü etki yarattı. Futbolcularımla bire bir ve toplu halde bir araya konuştum ve onlara artık o maçın geride kaldığını şimdi önlerinde Pendikspor maçı var, ona odaklanmalarını söyledim” dedi.

PERSORMANSLARDAN MEMNUNLAR

Son iki antrenmanda da futbolcularımın performansından oldukça memnun kaldığını işaret eden Bamba, “Kendi sahamızda oynayacağımız ikinci maçımızı da kazanarak moral bulmak istiyoruz. Bu maçta taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var, onların desteği olduğu zaman takım daha iyi ve iştahlı oynuyor. Bunun sonucunda güzel futbol ve galibiyet geliyor. İnşallah Pazar günü de aynı iştah ve coşkuyla oynayıp Pendikspor’u yenerek Iğdırspor mağlubiyetini unutturmak istiyoruz” dedi.