Adanaspor, MKE Ankaragücü maçının başlama saatini bekliyor

TFF Trendyol 1. Lig'de heyecan dolu mücadeleler bugün oynanacak olan maçlarla devam edecek. MKE Ankaragücü’ne konuk olacak Adanaspor, bu maçın başlama saatini bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 09:42

Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Adanaspor, hazırlıklarını tamamlayarak Ankara deplasmanına gitti. Hafta boyunca Çatalan Tesisleri'nde Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdüren turuncu-beyazlılar, karşılaşmaya 3 puan için çıkacak.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, maç öncesi yaptığı açıklamada, takımının hazırlık sürecinden memnun olduğunu belirtti. Kılıç, "Ankaragücü, ligin güçlü ekiplerinden biri, ancak biz de bu maç için çok iyi hazırlandık. Oyuncularımın azmi ve motivasyonu oldukça yüksek. Taraftarımızın da desteğiyle sahada en iyi performansımızı sergileyip 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

Bugün Eryaman Stadyumu’nda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Adanaspor'un maçı, saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi Gaziantep bölgesinden Ali Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Hüseyin Aylak ve Egemen Savran yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Fevzi Erdem Akbaş görev alacak.