Adanaspor - Keçiörengücü maçında saha zemini tepki çekti

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Adanaspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçta saha zemininin kötü olmasının oyuncuları zorladığını belirtti. Parlatan, maçta kırılma anının Camara'nın kaçırdığı pozisyon olduğunu ve zeminin oyuncuların performansını olumsuz etkilediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 09:46

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Adanaspor’la 1-1 berabere kalan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, maç sonunda yaptığı açıklamalarda saha zemininin kötü olmasının oyuncuları zorladığını belirtti.

"Maçın Kırılma Anı Camara'nın Pozisyonuydu"

Parlatan, ilk yarının iki takım için de zorlu geçtiğini ve fazla pozisyon bulamadıklarını ifade ederken, ikinci yarıda üstünlük kurduklarını söyledi. "Penaltı sonrası öne geçtik, ancak Camara’nın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyon maçın kırılma anıydı. O pozisyonu değerlendirebilseydik, maç farklı olabilirdi" diyen Parlatan, öne geçtikleri maçı yine kazanamadıklarını belirtti.

"Zemin Çimden Çok Toprak Gibiydi"

Yeni Adana Stadyumu’nun zeminini eleştiren Parlatan, "Zemin gerçekten çok kötüydü, oyuncuların ayakta durmakta zorlandığı bir saha vardı. Bundan 2-3 yıl önce buraya geldiğimde zemin daha iyiydi. Bugün ise adeta toprak zeminde oynadık. Bu durum, oyuncuların performansını olumsuz etkiledi" dedi.