Adanaspor, İstanbulspor maçı hazırlıklarına başlıyor

Adanaspor, 31. haftada Uğur Okulları İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlıyor. Teknik Direktör Hakan Keleş, oyuncularının moral bulması için yoğun antrenman programı uygulayacak. Geçen hafta alınan Bandırmaspor mağlubiyetinin ardından takım, İstanbulspor karşısında galibiyet hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2025 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2025 11:09

Geçtiğimiz hafta TEKSÜT Bandırmaspor'a 1-0 yenilen TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, 31. haftada karşılaşacağı Uğur Okulları İstanbulspor maçının hazırlıklarına bugün start veriyor. Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde yapılacak antrenmanlar, takımın toparlanması ve İstanbulspor karşısında galibiyet hedefiyle gerçekleştirilecek.

Antrenmanlar, kulübün tesislerinde yoğun antrenman şeklinde planlandı. Teknik ekip, oyuncuları hem fiziksel hem de mental olarak maç öncesinde en üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Akşam saatlerinde yapılacak antrenmanda, dayanıklılık ve top kontrolü üzerinde durulacak, oyun sistemine dair taktiksel çalışmalar yapılacak. Ayrıca, bireysel performans analizleri de oyunculara rehberlik edecek şekilde sürdürülecek.

Adanaspor'un tecrübeli teknik direktörü Hakan Keleş, Bandırmaspor mağlubiyetinin ardından takımın moral bulması gerektiğini belirterek, "Geçen hafta istediğimiz sonucu alamadık, ancak futbolun içinde böyle günler de var. Şimdi önemli olan toparlanmak ve İstanbulspor karşısında kazanarak moral bulmak. Hem fiziksel hem de taktiksel anlamda hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapacağız. Oyuncularımın maç öncesi güçlü bir şekilde sahaya çıkmalarını sağlamak için yoğun bir şekilde çalışacağız" dedi.

Adanaspor, 29 Mart Cumartesi günü Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak İstanbulspor maçında hem taraftarına moral vermek hem de ligdeki hedeflerine odaklanmak için büyük bir mücadele verecek. Teknik ekip ve oyuncular, İstanbulspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak için kararlılıklarını sürdürüyor.