Adanaspor, Iğdır deplasmanında 3 puan alarak galibiyet serisi yakalamak istiyor

TFF Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında Esenler Erokspor'u 2-1 mağlup eden Adanaspor, Iğdır deplasmanında 3 puan alarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 12:12

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bu hafta sonu Alagöz Holding Iğdır FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Adanaspor, ilk hafta sergilediği form grafiğini sürdürmek ve galibiyet serisi yakalamak için bu kritik karşılaşmada rakip kalede gol arayacak.

Geçtiğimiz hafta oynanan maçtaki 3 puan ile moral bulan Adanaspor, Iğdır FK karşısında da galibiyet hedefliyor. Teknik direktör ve oyuncular, hem ligdeki rekabeti artırmak hem de taraftarlarıyla moral bulmak adına bu maçın hazırlıklarını büyük bir ciddiyetle sürdürüyor. Teknik direktörleri Sol Bamba yönetiminde yapılan son idmana turuncu-beyazlılar ısınma koşusuyla başlayıp, kuvvet ve koşu çalışmalarıyla devam etti.

Sezona galibiyetle başlamanın kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirten Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba, ligin 2. haftasında karşılaşacakları Iğdırspor maçı hazırlıklarını yoğun bir antrenman programıyla sürdüreceklerini söyledi. Sol Bamba, "Hedef 2'de 2 yapmak ve puanımızı 6'ya çıkarmak. Futbolcularıma güveniyorum" dedi.

Yusuf Dikeç pozu akımına Adanasporlu futbolcular da katıldı

Bu arada kendi sahasında rakip Esenler Erokspor'u evine puansız gönderen Adanasporlu futbolcular da Paris 2024 Olimpiyat Oyunları 10 M Havalı Tabanca Karışık Takım müsabakasında atış yaparken rahat tavırlarıyla dünya gündemi olan Milli atıcı Yusuf Dikeç pozu akımına katıldı.

Esenler Erokspor maçının 14. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydeden Metehan Altunbaş'ın ve takım arkadaşı Feyzi Yıldırım, objektiflere Yusuf Dikeç pozu ile yansıdı.

Adanaspor’un yetenekli oyuncularının bu akıma kayıtsız kalmaması, tribünleri dolduran turuncu-beyazlı taraftarlardan uzun süre alkış aldı.

Alagöz Holding Iğdır FK – Adanaspor karşılaşması 18 Ağustos Pazar günü oynanacak. Ankara Aktepe Stadyumu’nda maç saat 17.00’da başlayacak.