Adanaspor, Fatih Karagümrük hazırlıklarına başladı

TFF Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Adanaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 15:00

Adanaspor Kulübü Çatalan Tesislerinde Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde gerçekleşen antrenman, yaklaşık 1 saat sürdü. Toros Kaplanları, antrenmana dinamik koşu ve ısınma hareketleriyle başladıktan sonra, taktiksel çalışmalara yöneldi. Antrenmanın sonunda ise, oyuncular çift kale maçla yeteneklerini sergiledi.

Teknik Direktör Kemal Kılıç, Şanlıurfaspor karşısındaki 4-1'lik mağlubiyeti unutturmak istediklerini belirterek, "Kötü gidişe son vermek için Fatih Karagümrük maçında elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Artık puan veya puanlar alarak yükselişe geçmek istiyoruz" dedi.

TFF Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Adanaspor, bugün sabah saatlerinde yoğun bir antrenmanla hazırlıklarına başladı. Kulübün Çatalan Tesisleri'nde, Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.

Kılıç, bu kritik maça güçlü bir motivasyonla çıkmayı amaçladıklarını kaydetti.