Adanaspor, bugün Ankara yolcusu

Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Adanaspor, hazırlıklarını bugün tamamlayarak Ankara deplasmanına gidecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 10:52

Çatalan Tesisleri'nde Ankaragücü maçı hazırlıklarına başlayan turuncu-beyazlılar, ısınma hareketleri, koşu, top kapma, pas çalışmaları ve çift kale maçlarla antrenmanlarına devam etti.

TFF 1. Lig 2024-2025 Sezonu'nun ilk 7 haftasında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 5 puana sahip olan Adanapor'un, Kemal Kılıç yönetiminde bugün de yapılacak çalışmaların ardından, Ankara deplasmanına gideceği bildirildi.

Tecrübeli çalıştırıcı Kemal Kılıç, "Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp Adana'ya 3 puanla dönmek istiyoruz.  Rakiplerimizle aramızda puan farkı yok. Bu maçta ve ilerleyen haftalarda puan veya puanlar alarak ligde iyi bir yere gelmek istiyoruz" dedi.

Sezonun ilk maçında Esenler Erokspor'u 2-1 yenen turuncu-beyazlılar,  Iğdır FK'ya 6-1, Pendikspor'a 4-3 yenilmişti. Ligin 4. haftasında deplasmanda Manisa ile 0-0, 5. haftada Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Adanaspor, Ümraniyespor maçından 5-2,  Çorum maçından da 2-0'lık mağlubiyetle sahadan ayrılmıştı.

Yarın Eryaman Stadyumu’nda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Adanaspor'un maçı, saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi Gaziantep bölgesinden Ali Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Hüseyin Aylak ve Egemen Savran yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Fevzi Erdem Akbaş görev alacak.