Adanalı Muhtarlardan Adana 1954 FK'ya ziyaret

Muhtarlar Haftası nedeniyle yaklaşık 50 mahalle muhtarı, 3. futbol ligi 4. grupta lider olan Bitexen Adana 1954 FK'nın Hasan Adalı Spor Tesisleri'ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 11:07

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER) - Muhtarlar Haftası kutlamaları kapsamında, yaklaşık 50 mahalle muhtarı, TFF 3. Futbol Ligi'nin 4. Grubu'nda zirvede bulunan Bitexen Adana 1954 FK'nın Hasan Adalı Spor Tesisleri'ni ziyaret etti.

Mahalle muhtarları, Başkan Menderes Kutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik ekip, futbolcular ve taraftarları başarılarından dolayı tebrik ettiler ve halkın takımı olan Turuncu-Beyazlı ekibin her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Adana 1954 FK'nın elde ettiği başarıya gurur duyduklarını belirten muhtarlar, "Başkan Menderes Kutlu ile yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlar, şampiyonluk hedefine doğru emin adımlarla ilerliyorlar. Başarılarının devam edeceğine içtenlikle inanıyoruz" şeklinde konuştular.

Bitexen Adana 1954 FK Ailesi, muhtarların ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, verdikleri destek için teşekkür ettiler ve muhtarların haftasını kutladılar. Ayrıca, Başkan Menderes Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarlarını maçlarına davet ettiler. Ziyaretin ardından Bitexen Adana 1954 FK Ailesi ile mahalle muhtarları, Turuncu-Beyazlı formalarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.