Adana Demirspor yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor, Hedef Avrupa Kupaları

Adana Demirspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor. Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala, mavi-lacivertli ekip günde iki antrenmanla tempoyu yükseltiyor. Kampta hem fiziksel hem de taktiksel olarak çalışmalarını sürdüren takım, Avrupa kupalarını hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 17:35

Yeni sezon hazırlıklarını için Bolu’daki kampta çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor, yoğun tempoda güç depoluyor. Günde iki antrenmanla çalışan ve yeni sezona odaklanan Adana ekibi, yeni sezonda Avrupa kupalarını hedefliyor.

İLKHABER Gazetesinden Serhat Şanlı'nın haberine göre; Yeni sezon hazırlıklarına Bolu kampında devam eden Adana Demirspor’da moraller yerinde.. 9, 10, 11, 12 Ağustos 2024 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak olan Süper Lig 2024 -2025 sezonu hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Adana Demirspor yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

Mavi-lacivertli ekip, bir yandan sezon hazırlıklarına devam ederken, öte yandan kadrosunu güçlendirmek için transfer oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Yardımcı Antrenör Serkan Damla yönetiminde sıkı çalışan Adana ekibi, dün yapılan son antrenmanda, ısınma hareketleriyle başlayıp, ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. İdman, taktik çalışmaları ve çift kale maçla son buldu.

Adana Demirspor, 22 Temmuza kadar Bolu’da çalışmalarını sürdürecek. Ardından ikinci etap için 23 Temmuzda İtalya’ya geçecek. Adana ekibi, İtalya’da Napoli ve Bari ekipleriyle ise birer hazırlık maçı yapacak. Mavi-lacivertliler, 1 Ağustosta kamp dönemini tamamlayıp Adana’ya dönecek ve çalışmalarına kentte devam edecek.

Trendyol Süper Lig ise 9, 10, 11, 12 Ağustos 2024 tarihlerinde başlayacak ve ligin ilk yarısı 20, 21, 22, 23 Aralık 2024 tarihlerinde oynanacak olan 17. hafta müsabakaları ile sona erecek. İkinci yarı ise 3, 4, 5, 6 Ocak 2025 tarihlerinde oynanacak olan 18. hafta müsabakalarıyla başlayacak ve sezon 1 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

MARSİLYA YOUCEF ATAL’IN PEŞİNDE

Fransa Ligue 1 ekibi Olimpik Marsilya, Adana Demirspor ile sözleşmesi sona eren Youcef Atal'ı transfer etmek istiyor.  Spor basınında yer alan haberlere göre Fransız ekibi Atal ile görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor. Geride kalan sezon Nice ve Adana Demirspor'da olmak üzere toplam 17 maça çıkan Atal, 2 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

ŞİMŞEK’TE SES YOK

Liglerde Yaz Transfer Dönemi 24 Haziran Pazartesi itibariyle başlarken, Adana Demirspro’da henüz yeni isim açıklanmadı. 13 Eylül 2024 tarihinde sona erecek olan 1. Transfer ve Tescil Döneminde mavi-lacivertlielrin de kadrosunu güçlendireceği gelen haberler arasında yer alırken, henüz transfer haberi gelemdi.

Geride kalan sezonda birçok oyuncusuyla yollarını ayıran mavi-lacivertlilerde Dorukhan Toköz, Yusuf Erdoğan, Emre Akbaba, kaleci Shahrudin Mahammadaliyev, İsmail Çokçalış, Marıo Balotelli, Luis Nani gibi isimler ayrılmıştı.