Adana Demirspor, yarın Samsunspor'u konuk edecek

Süper Lig'in 8. haftası programı kapsamında yarın Samsunspor'u konuk edecek olan Adana Demirspor, hazırlıklarını bugün tamamlayarak bu maçın başlama saatini bekleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 11:08

TFF Trendyol Süper Lig'in yeni sezonunda tek puanla son sırada yer alan ve tek galibiyeti bile bulunmayan Adana Demirspor, Samsunspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor. Teknik Sorumlu Serkan Damla yönetiminde hafta boyunca sıkı bir antrenman programı uygulayan mavi-lacivertliler, galibiyetle tanışmak istiyor. Teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarını bugün de sürdürecek olan futbolcular, sahaya galibiyet için çıkacakları mesajı veriyor.

Serkan Damla, maça en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Bu maç bizim için çok önemli. Adana Demirspor taraftarlarının desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz yükselişe geçmek. Demirspor, bunu başarabilecek güçte bir takım" dedi.

Adana Demirspor-Samsunspor karşılaşması yarın Yeni Adana Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak. Karşılamayı Alper Akarsu yönetecek. Mehmet Kısal ve Murat Altan yardımcı hakemler olarak görev alacak.