Adana Demirspor'un Sivasspor maçının biletleri satışta

TFF Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor'un hazırlıklarını sürdürdüğü Sivasspor maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları, 40 ve 194 TL olarak belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 12:05

TFF Trendyol Süper Lig'in 10. haftası programı kapsamında Yeni Adana Stadyumu'nda 25 Ekim Cuma günü saat 20.00'da başlayacak olan Sivasspor maçı karşılaşmasına hazırlanan Adana Demirspor, antrenmanlarını sıkı şekilde sürdürüyor. Teknik Sorumlu Serkan Damla yönetiminde çalışan mavi-lacivertli futbolcular, taktik ve teknik çalışmalarla ter döküyor.

Oyuncularının bu kritik maça en yüksek seviyede çıkarak sahadan galibiyetle ayrılmalarını isteyen Teknik Sorumlu Serkan Damla, motivasyon konusuna da özen gösteriyor.

Serkan Damla, Sivasspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, "Ligin ilk 9 haftasında tek puanla en alt sırasında olan bir takımız ve artık bu kötü gidişe son vermek istiyoruz. Bu karşılaşmada da en iyi performansımızı sergileyip taraftarlarımızın da desteğiyle yükselişe geçmeyi hedefliyoruz" dedi.

Adana Demirspor'un Sivas maçı bilet fiyatları da belirlendi. Buna göre Maraton Üst Tribün 40, Maraton Alt Tribün 94, Batı Tribün Alt Tribün 194, misafir taraftarlar bilet fiyatı da  50 TL olarak belirlendi. Adana Demirspor’un Passolig kartına sahip olan kadın taraftarların da maçı Güney Kale Arkası bölümünde ücretsiz izleyebilecekleri bildirildi.