Adana Demirspor, Süper Lig'de yeni sezon için Bolu’da form tutuyor

TFF Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, yeni sezona hazırlık kampı için gittiği Bolu'nun eşsiz doğasında form tutuyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 08:35

TFF Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, yeni sezona hazırlık kampı için gittiği Bolu'nun eşsiz doğasında form tutuyor.

Süper Lig'in geçen sezonunu 44 puanla 12. sırada tamamlayan ve birçok futbolcusuyla yollarını ayıran Adana Demirspor, kamp için gittiği Bolu'nun serin ikliminden ve spor komplekslerinin modern olanaklarından faydalanıyor.

Kampta Yardımcı Antrenör Nedim Askeri’nin yönetiminde çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor ekibi, fiziksel kondisyonlarını artırmak ve takım kimyasını güçlendirmek için yoğun bir program uyguluyor. Futbolcular, sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yapıyor, taktiksel çalışmalarla da maç stratejilerini geliştiriyor.

Kampın ilk günlerinde takım içi uyumun hızla sağlandığı gözlemlenirken, oyuncuların istekli ve motive oldukları da dikkat çekiyor. Adana Demirspor'un iki aşamadan birini oluşturan Bolu kampı, takımın Süper Lig'de iddialı bir sezon geçirebilmesi için önemli bir adım olarak görülüyor. Taraftarlar da sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla ve haberlerle takımlarına desteklerini sürdürüyor.

Adana Demirspor ilk etap kampına 22 Temmuz'a kadar Bolu'da devam edecek, ikinci etap çalışmaları için 23 Temmuz'da İtalya'ya gidecek.

Ülkelerinin milli takımlarında görev yapan futbolculardan Jovan Manev 6 Temmuz, Edouard Michut, Milad Mohammadi, Abat Aimbetov ve Maestro ise 7 Temmuz tarihinde Bolu kampına katılacak. Tedavileri devam eden futbolculardan Yusuf Sarı bugün, Semih Güler ise 5 Temmuz tarihinde Bolu kampına dahil olacak.