Adana Demirspor, Sivasspor ile zorlu bir mücadeleye hazırlanıyor

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, 25 Ekim Cuma günü karşılaşacağı zorlu Sivasspor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 12:30

TFF Trendyol Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, Sivasspor ile yapacağı maça odaklandı. Teknik Sorumlu Serkan Damla yönetimindeki ekip, kulüp tesislerindeki antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor ve çalışmalarda kritik olan bu maç için her detaylar gözden geçiriliyor.

Taktiksel çalışmaların yanı sıra fiziksel hazırlıkların da ön planda olduğu antrenmanlarda, futbolcuların hem kondisyonlarını artırmak hem de saha içindeki koordinasyonu geliştirmek için çift kale maçlarla form tutması sağlanıyor.

Lig süresince galibiyet yüzü görmeyen Adana Demirspor taraftar desteğiyle de bu maçtan 3 puanla ayılmak isterken, Serkan Damla, iç sahadaki avantajı iyi kullanmak istediklerini söyledi.

Oyuncuların kondisyon ve motivasyonun maç gününe kadar en üst seviyeye çıkacağını belirten Damla, "Bu maç bizim için kritik bir viraj. Takımın performansına güveniyorum ve oyuncularımın sahada en iyi mücadeleye sergileyeceğine eminim. Taraftarlarımızın desteğiyle bu zorlu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz" dedi.