Adana Demirspor, sezonun ilk 4 haftasındaki skorlarla ligin en alt sırasına geriledi

TFF Trendyol Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, sezonun ilk 4 haftasında en çok gol iki takımdan biri oldu. Oynadığı maçlarda 10 gol yiyen ve 4 gol kaydeden mavi-lacivertliler, ligin en alt sırasına geriledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 11:24

Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, bu sezonki ilk mücadelesinde konuk olduğu Fenerbahçe'ye 1-0, ardından Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup oldu. Kasımpaşa deplasmanında 2-2 berabere kalarak Adana'ya 1 puanla dönen mavi-lacivertliler, 4. haftada Yeni Adana Stadyumu'nda konuk ettiği rakip Galatasaray karşısında ise 5-1'lik ağır bir yenildi aldı.

Ligde 11 gol yiyen ve 7 gol atan Antalyaspor'un ardından kalesinde 10 gol gören, buna karşın 4 gol kaydeden Demirspor, bu skorlarla ligin en alt sırasına gerileyip taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, Galatasaray maçında ilk 20 dakikada iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, "Oyuncularım hiçbir şekilde oynamaktan vazgeçmedi. Rakip Galatasaray her denemesinde golü buldu. Sonuna kadar mücadele etmeye çalıştık. Geçen sezondan oynayan çok fazla oyuncumuz yok ve çok yeni bir kadroyuz" dedi.

Adana Demirspor, ligin 5. haftası programına göre 15 Eylül Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına da başladı. Dün salonda rejenerasyon antrenmanı yapan mavi-lacivertli takım, bugün de teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapacak.