Adana Demirspor, Alanyaspor maçına hazır

TFF Trendyol Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarını bugün yapılan idmanla tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 11:11

Süper Lig'in Adana temsilcisi mavi-lacivertli takım, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Galatasaray ve Antalyaspor yenilgilerinin ardından bu sezonda galibiyetle tanışmak istiyor. Kasımpaşa maçındaki 2-2'lik sonuçla sadece 1 puanın sahibi olan mavi-lacivertliler, ligin en alt sırasından kurtularak, hem taraftarlarının beklentilerini karşılamak hem de iyi bir konuma gelmenin hesaplarını yapıyor.

Yarın oynanacak olan Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Adana Demirspor'un Teknik Direktör Michael Valkanis, bu karşılaşma için kulüp tesislerinde teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Valkanis, ligde kötü gidişe son vermek istediklerini dile getirerek, "Yarın sahamızda oynayacağımız bu maçı almak istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteğini bekliyoruz. Rakip takıma karşı iyi bir futbol sergileyerek sahadan galip ayrılan taraf olacağız" dedi.

Adana Demirspor - Corendon Alanyaspor karşılaşması Yeni Adana Stadyumu'nda saat 20.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Emre Kargın yönetecek. Mehmet Salih Mazlum ve Emrah Ünal yardımcı hakemler olarak görev alacak.