Adana Demirspor: 1 Samsunspor: 0 (İlk yarı)

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor ile Samsunspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, ev sahibi ekibin Yusuf Barası'nın penaltı golüyle 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 17:17

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor, evinde Samsunspor'u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

ADANA DEMİRSPOR, İLK YARIDA ÜSTÜNLÜĞÜ ELE GEÇİRDİ

Maçın başından itibaren etkili bir oyun sergileyen Adana Demirspor, ilk dakikalarda Ali Yavuz Kol ile büyük bir fırsat yakaladı. Ancak oyuncunun şutu üstten auta gitti. 6. dakikada ise Adana Demirspor penaltı kazandı. Ceza sahasında yerde kalan Yusuf Barası'nın gördüğü faul sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Bu golden sorumlu olan yine Yusuf Barası oldu. Tecrübeli oyuncu, kullandığı penaltı vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

Adana Demirspor, ilk yarının geri kalanında da oyunun kontrolünü elinde tuttu. 28. dakikada Gravillon'un uzaktan çektiği şut, kaleci Okan Kocuk tarafından kornere çelindi. Samsunspor ise etkili bir oyun ortaya koyamadı ve ilk yarıyı mağlup tamamladı.