Adana 01 FK kendi stadına dönmeye hazırlanıyor: Ali Hoşfikirer'de yeni dönem

TFF 2. Lig Beyaz Grup 3. hafta maçında Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK, 15 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Tarsus Şehir Stadı'nda Kırklarelispor'u ağırlayacak. Başkan Yardımcısı Mahir Şafak, takımın Ali Hoşfikirer Stadı için yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 13:04

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK, 3. hafta maçında Kırklarelispor ile karşılaşacak. 15 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Tarsus Şehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi takım, hazırlıklarını sürdürüyor.

ALİ HOŞFİKİRER STADI İÇİN YENİ BİR DÖNEM

Adana 01 FK Başkan Yardımcısı Mahir Şafak, takımın kendi stadı olan Ali Hoşfikirer Stadı'nın yenilenmesi için yapılan çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şafak, stadın çevresindeki ağaçlandırma çalışmalarının tamamlandığını ve stat alanının genişletildiğini belirtti.

ÇEVRE DOSTU BİR STAD

Şafak, bazı çevrelerin stadın çevresindeki ağaçların kesilmesiyle ilgili eleştirilerine yanıt verdi. "Çürümüş ve tehlike arz eden ağaçlar kesilerek stat alanı genişletildi" diyen Şafak, bu sayede hem stadın modern bir görünüme kavuştuğunu hem de çevrenin daha güvenli hale geldiğini ifade etti.

TARAFTAR DESTEĞİ BEKLENİYOR

Adana 01 FK, ligde ilk yarısını deplasmanda geçirecek olsa da, ikinci yarıdan itibaren maçlarını Ali Hoşfikirer Stadı'nda oynayacak. Başkan Yardımcısı Mahir Şafak, taraftarları maça davet ederek, "Kırklarelispor maçında herkesi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.