Adana 01 FK, Kastamonuspor maçında galibiyet hedefliyor

Adana 01 FK Başkan Yardımcısı Yaşar Öz ve Teknik Direktör Volkan Bekiroğlu, takımın hedefleri ve Kastamonu maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 10:24

Adana 01 Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Yaşar Öz, takımın ligdeki hedefi olan birinci lige yükselmek için tüm imkanları seferber ettiklerini belirtti. Öz, "Halkın takımı olarak, birinci lig yolunda halkın Milletvekilleri ile belediye başkanları ve tüm Adanalıları yanlarında görmeyi çok istiyoruz. Destek olmadan asla başarı gelmez. Onurlu mücadelemizde herkesi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Teknik Direktör Volkan Bekiroğlu ise Erzincanspor maçında yaşanan hakem hatasına rağmen takımın moralini yüksek tuttuğunu ifade etti. Başkan Menderes Kutlu'nun takımına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Bekiroğlu, "Başkanımız Sayın Menderes Kutlu soyunma odasına geldi ve (bugün siz Erzincanspor’a değil hakeme yenildiniz. Sağlık olsun. Ben size galibiyet primi vereceğim) dedi. Başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bekiroğlu, uzun yıllar Fatih Tekke'nin ekibinde yer almış olmasına rağmen, asıl hedefinin Trabzonspor'u çalıştırmak olduğunu belirtti. "Fatih Hocanın ekibinde yer aldım. Hayalimiz ve hedefimiz Trabzonspor'u çalıştırmaktı. Fatih hoca çok yaklaştı ama nasip değilmiş… Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol hocam oldu. Fatih Tekke umarım bir gün Trabzonspor'u çalıştıracaktır" dedi.

KASTAMONU MAÇINA ODAKLI

Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Kastamonuspor maçı öncesinde her iki isim de galibiyet hedefiyle sahaya çıkacaklarını vurguladı. Öz, "Ligde oynadığımız 5 karşılaşmada 3 galibiyet, bir beraberlik ve bir de mağlubiyet aldık. 10 puan ile ligde dördüncü sıradayız. Bizim için önemli olan lig sonunda gülmektir" derken, Bekiroğlu da "Erzincan karşısında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Aslında maça da çok iyi başlamıştık. Kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Kazanmak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.