Adana 01 FK'dan kritik 3 puan! Sıradaki rakip Batman Petrol

Nesine 2. Lig'in 8. haftasında Fethiyespor'u 2-1 yenen Adana 01 FK, galibiyetle yeni haftaya moralli başladı. Başkan Yardımcısı Umut Polat, galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 10:56

Nesine 2. Lig’in 8. haftasında, Fethiyespor karşısında 2-1 galip gelen Adana 01 FK, kritik bir galibiyetle moral buldu. Sarı-siyahlı ekip, Samed Ali ve Selim Ilgaz’ın attığı gollerle rakibini mağlup etti.

İLK YARIDA GOL YOK, İKİNCİ YARIDA ZAFER

Mücadelenin ilk yarısında her iki takım da gol fırsatlarını değerlendiremezken, ikinci yarıda oyunun seyri değişti. Adana 01 FK'nın ilk golü 58. dakikada Samed Ali'nin ayağından geldi. Maçın son anlarına yaklaşırken, 82. dakikada Selim Ilgaz takımını rahatlatan golü kaydetti.

UMUT POLAT'TAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Adana 01 FK Başkan Yardımcısı Umut Polat, "Takım olarak böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu galibiyetimizi her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza armağan ediyoruz" ifadelerini kullandı. Polat, teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek, sergilenen oyundan memnun olduklarını belirtti.

SIRADAKİ MAÇ: BATMAN PETROL

Adana 01 FK, bu galibiyetle moral depolarken, Cumartesi günü Tarsus Şehir Stadı’nda Batman Petrol ile karşı karşıya gelecek. Başkan Yardımcısı Umut Polat, tüm taraftarları 15.00'te başlayacak olan bu önemli maça davet etti.