Adana 01 FK'da Fethiyespor maçı hazırlıkları devam ediyor

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK, 20 Ekim Pazar günü Fethiyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Hasan Adalı Tesisleri'nde devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 10:45

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Takım, 20 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Fethiyespor'a konuk olacak.

ANTRENMAN YOĞUN GEÇİYOR

Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde Hasan Adalı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, fiziksel ve taktik çalışmalar yaptı. Pas oyunları ve dar alanda yapılan çalışmaların ardından antrenman, taktik bir oyunla sona erdi. Sarı-siyahlılar, Fethiyespor maçı hazırlıklarını yarın yapacakları antrenmanla tamamlayacak.

TARAFTAR DESTEĞİNE TEŞEKKÜR

Kulübün Başkan Yardımcısı Hamza Alpşar, hem Tarsus'ta hem de deplasmanlarda takıma destek olan taraftarlara teşekkür etti. Alpşar, "Taraftarlarımız bizim için büyük bir güç kaynağı. Onların desteğiyle Fethiye'den galibiyetle döneceğimize inanıyoruz" dedi.

BAŞKAN'DAN GÜÇLÜ MESAJ

Başkan Menderes Kutlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro ve oyuncularla birlikte başarı için el birliği yaptıklarını vurguladı. Alpşar, "Ligde her maça kazanmak için çıkıyoruz. Amacımız sezon sonunda mutlu olmak. Bunun için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.