A Milli Takım, Karadağ maçı hazırlıklarına başladı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'nde 11 Ekim'de oynayacağı Karadağ maçı öncesinde Samsun'da ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Montella yönetiminde yapılan idman, sakatlıklar ve yolculuklardan dolayı eksik bir kadroyla sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 20:02

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Karadağ ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına bugün start verdi. Karşılaşma, 11 Ekim Cuma günü Samsun'da oynanacak. Milli takım, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

EKSİKLERLE BAŞLADI

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışmalarıyla devam etti. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Karadağ maçına yönelik taktik çalışmaları yapıldı.

Merih Demiral tedbir amaçlı olarak idmana katılmazken, İsmail Yüksek ve Mert Günok sakatlıkları nedeniyle antrenmanda yer almadı. Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü, Okay Yokuşlu ve Zeki Çelik ise yurt dışı yolculukları sebebiyle bugünkü idmanda bulunamadı.

TFF BAŞKANI DA TAKİP ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu da antrenmanı takip eden isimler arasında yer aldı. A Millî Takım, yarın yapacağı antrenmanla Karadağ maçının hazırlıklarına devam edecek.