Zafer Partisi Adana Belediye Başkan Adaylarını açıkladı

Zafer Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Kozan Hariç diğer ilçelerin adaylarını düzenlediği “Aday Tanıtım Toplantısı”nda açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 12:49
ilkhaber-gazetesi.com

Zafer Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Kozan Hariç diğer ilçelerin adaylarını açıkladı. Zafer Partisi Adana İl Teşkilatı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde düzenledikleri kahvaltılı basın açıklamasıyla aday tanıtımı gerçekleştirdi. Aday Tanıtım Toplantısı’nda Zafer Partisi Adana İl Başkanı Abdurrahman Bilir, başkan adayları, partililer ve basın mensupları katıldı.

BİLİR: ADANA’YI BİLEN, ADANA’DA YAŞAYAN, ADANA’NIN HER TÜRLÜ SORUNUNU VE ÇİLESİNİ ÇEKEN, BİLEN BİRİNİ ADAY YAPMAK İSTEDİK

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Abdurrahman Bilir, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Şu an yapmak istediğimiz en büyük çabalardan biri de kendi içimizden olan, Adana’yı bilen, Adana’da yaşayan, Adana’nın her türlü sorununu ve çilesini çeken, bilen birini aday yapmak istedik. Bunun için de yönetim ve belediye başkan adaylarımızın çalışmaları sonucunda sizlerin karşısına çıktık. Çalışmalar ve fikir alış-verişleri sonrasında Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak Umut Yanar’ı belirledik."

Bilir, bir tek Kozan Belelediyesi başkan adayına karar vermediklerini ve bunu da ilerleyen günlerde açıklayacaklarını dile getirdi.

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UMUT YANAR

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Umut Yanar olarak açıklandı.

YANAR: BU PARTİNİN SAHİBİ MİLLETİMİZDİR

Konuşma yapan ve sözlerine kurucu lider Gazi Mustafa Atatürk’ün sözleriyle başlamak istediğini vurgulayan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Umut Yanar, konuşmasında şunları kaydetti:

“Zafer, ‘Zafer benimdir’ diyebilenindir. Başarı ise, ‘Başaracağım’ diye başlayarak sonunda “Başardım” diyebilenindir. Biz bu yola Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında milletimize hizmet üretmek için çıktık. Zafer Partisi Anadolu öz değerlerinin, gelenek ve göreneklerinin, birlik ve dirliğin temsilidir. Bu partinin sahibi milletimizdir. Önemli bir seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu şehri kalkındırmak için çok önemli projelerimizle; genç, dinamik ve vatan aşığı kadrolarımızla bu göreve talibiz. Önümüzdeki günlerde projelerimizi de sizlerle paylaşacağız.”

Zafer Partisi’nin; Aladağ Belediye Başkan Adayı Hüsne Akkaş, Seyhan Belediye Başkan Adayı Hakan Kuşçu, Feke Belediye Başkan Adayı Hasan Yılmaz, İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Volkan Yüksel, Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ali Develi, Çukurova Belediye Başkan Adayı Yarkın Koçar, Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Turgan Özözen, Karataş Belediye Başkan Adayı Hasan Kahraman Kul, Yüreğir Belediye Başkan Adayı İbrahim Halil Fidancı, Ceyhan Belediye Başkan Adayı Tekin Yıldız, Saimbeyli Belediye Başkan Adayı Serkan Ay, Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Mehmet Gül ve Karaisalı Belediye Başkan Adayı da Akif Serdar Gözüküçük olarak açıklandı.