Saadet Partisi’nde Karamollaoğlu devri kapanıyor

Saadet Partisi'nin 30 Haziran'daki kongre öncesi yapılan istişareler sonucunda Mahmut Arıkan, genel başkan adayı olarak ilan edildi. Edirne İl Başkanı Sinan Tekin, yeni dönemde Millî Görüş prensiplerini güçlendirmek için birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 11:53

Saadet Partisi'nin 30 Haziran'da gerçekleştireceği kongre öncesi yapılan istişareler sonucunda Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, genel başkan adayı olarak belirlendi. Edirne İl Başkanı Sinan Tekin, kongrede büyük bir katılımın beklendiğini dile getirdi.

"MİLLÎ GÖRÜŞ İÇİN KENETLENECEĞİZ"

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Sinan Tekin, yapılan uzun istişarelerin ardından Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun Mahmut Arıkan'ı genel başkan adayı olarak ilan ettiğini açıkladı. Tekin, yeni genel başkanlarıyla birlikte Millî Görüş prensiplerini ülke ve dünya genelinde güçlendirmek için çalışacaklarını belirtti.

MAHMUT ARIKAN KİMDİR?

1977 Kayseri doğumlu Mahmut Arıkan, Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunudur. Saadet Partisi'nin kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerde görev almış, sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol oynamıştır. Evli ve üç çocuk babası olan Arıkan, aynı zamanda TBMM 28. Dönem Kayseri Milletvekilidir.