MHP Yüreğir İlçe Teşkilatı Yeni Divan Kurulu ile göreve başladı

MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı, Ayhan Bulan yönetiminde Divan Kurulu ve çalışma komisyonlarını oluşturarak göreve başladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 15:16

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir İlçe Başkanlığında İlçe Divan Kurulu ve çalışma komisyonları oluşturularak göreve başladı. Geçtiğimiz günlerde MHP Yüreğir İlçe Başkanı olarak atanan Ayhan Bulan yönetimindeki MHP Yüreğir İlçe Teşkilatında İlçe Divan Kurulu ve çalışma komisyonları oluşturuldu.

Divan Kurulu Üyeleri,  İlçe Başkanı Ayhan Bulan, İlçe Sekreteri Mehmet  Tutar, İlçe Muhasibi Zafer  Gizlenci, Teşkilat  İşlerinden Sorumlu  Başkan Yardımcısı Gürhan Kütük, Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Kaba, Bürokrasiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nuri  Polat, Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Başaran Mavruk, Çalışma Hayatından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa  Bolat, Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Muzaffer  Kaya, Tarımsal Faaliyetler ve Üreticilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selim Aslan, Emeklilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kerim Toprak, Ar-Ge’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Veysel  Büyükkılıç. Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İlçe Temsilcisi olarak Elif Kaçmaz'ın görev aldığı MHP Yüreğir İlçe Teşkilatında çalışma komisyonlarından sorumlu başkanlar ise şu isimlerden oluştu: Sağlık Komisyon Başkanı Ömer Faruk Cerit,  Şehit Aileleri Komisyon Başkanı Ali Özdemir, Sendikalardan Sorumlu Komisyon Başkanı Hamza Karan, Muhtarlardan Sorumlu Komisyon Başkanı Mehmet Satar, Kadir Batmaz ve Eğitimden Sorumlu Komisyon Başkanı Ahmet Çolak. 

“Çok çalışarak partimizi Yüreğir ilçemizde arzu ettiğimiz hedefe mutlaka ulaştıracağız”

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Bulan, “Divan kurulumuz ve yöneticilerimiz ile el ele, omuz omuza vererek tüm vatandaşlarımızı kucaklayan, her insanımıza dokunan bir çalışma yapacağız. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emirlerinde çok çalışarak partimizi Yüreğir ilçemizde arzu ettiğimiz hedefe mutlaka ulaştıracağız” diye ifade etti.