Kanlı: Adana’yı fikir birliğiyle güzel yarınlara taşıyacağız

Türk-İş’e bağlı sendika başkanları MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’yı makamında ziyaret  ettiler. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Adana’mızı fikir birliğiyle, el birliğiyle daha güzel yarınlara taşıyacağımızdan kuşku duymuyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2023 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2023 16:53
ilkhaber-gazetesi.com

Abdurrahim SAĞ

ADANA (İLKHABER) - Türk-İş’e bağlı sendika başkanları MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’yı makamında ziyaret  ettiler. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Adana’mızı fikir birliğiyle, el birliğiyle daha güzel yarınlara taşıyacağımızdan kuşku duymuyoruz” dedi.

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve beraberinde Türkiye Belediye-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Aytekin Aybar, Türk Koop-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Rasim Mart, Türkiye Haber-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Aslangöz ve Sağlık İş Sendikası Adana Şube Başkanı Fırat Bayram ile bir süre önce İl Başkanlığına atanan MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’ya ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Yaptıkları çalışmalar hakkında MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’ya bilgiler veren Edip Gülnar, çalışma hayatında çözüm bekleyen sorunlar olduğunu dile getirdi. Bu konuların çözümü konusunda işbirliğinin önemine dikkat çeken Gülnar, Kanlı’ya yeni görevinde başarılar diledi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Edip Gülnar ve Şube Başkanlarına teşekkür eden Kanlı, “Her bir insanımız farklı iş kollarında, değişik sektörlerde emeği ve enerjisiyle ülkemize, milletimize hizmet ediyor. Alın teriyle üreten, helal kazancıyla tüketen, vergi ödeyen, bu süreç içerisinde hayata artı değer ve canlılık katan, böylece ekonomideki çarkların dönmesine omuz veren; önce vatan diyen tüm emekçilerimizi vazgeçilmez bir kıymet olarak kabul ediyoruz” dedi.

Adana’yı fikir birliğiyle daha güzel yarınlara taşıyacaklarından kimsenin kuşkusunun olması gerektiğini anlatan Kanlı, “Bu şehirde de aynı ortak paydalarımız, çözüm aradığımız ortak sıkıntılarımız var. Adana’mızı fikir birliğiyle, el birliğiyle daha güzel yarınlara taşıyacağımızdan kuşku duymuyoruz” ifadelerini kullandı.