Fatih Erbakan: Yeniden Refah Partisi Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi oldu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Samsun ziyaretinde yaptığı açıklamada partisinin 63 belediye başkanlığı kazandığını, Türkiye genelinde yüzde 7 oy oranına ulaştığını ve Türkiye'nin 3. büyük partisi olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 18:35

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Türkiye genelinde hızla büyüdüğünü ve önümüzdeki seçimlerde önemli bir aktör olacağını belirtti. Samsun’un Kavak ilçesinde partililere seslenen Erbakan, Türkiye genelinde 63 belediye başkanlığı kazandıklarını ve Türkiye siyasetinde güçlü bir konuma geldiklerini vurguladı.

“TÜRKİYE’NİN 3. BÜYÜK PARTİSİ OLDUK”

Fatih Erbakan, Türkiye genelinde Yeniden Refah Partisi’nin oy oranının yüzde 7’ye ulaştığını ve partinin Türkiye’nin 3. büyük partisi haline geldiğini ifade etti. Erbakan, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, Türkiye siyasetinin en hızlı büyüyen partisi olduk. İnşallah yapılacak milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine de çok ciddi bir aktör olarak gireceğiz” dedi.

SAMSUN’DA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Erbakan, Samsun’daki yüksek oy aldıkları ilçelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirterek, “Ayvacık, Ladik ve Kavak’ta belediye başkanlıklarını kazandık. Vezirköprü’de ise yüzde 38 oy aldık. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde de yüzde 16 oy oranına ulaştık. Bu sonuçlar milletimizin Yeniden Refah Partisi’ne ve Milli Görüş’e olan teveccühünü göstermektedir” dedi.

MİLLİ GÖRÜŞ’E VEFA

Erbakan, Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan’ın mirasının partilerinin başarısında büyük etkisi olduğunu ifade etti. “Rahmetli Erbakan Hocamızın Türkiye’ye yaptığı hizmetler, milletimizin hafızasında yer edinmiş. Milletimiz, mevcut yönetim anlayışından bunaldığını ve Milli Görüş’te çözüm bulacağını ifade ediyor” dedi.

“YENİDEN REFAH, MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN GERÇEK TEMSİLCİSİ”

Erbakan, Milli Görüş hareketinin Yeniden Refah Partisi’nde hayat bulduğunu vurguladı. “Milletimiz, Milli Görüş’e sarılmak istediğinde, Yeniden Refah Partisi’ni tercih etti. Bu vefa ve feraset duygusunun sonucu olarak Türkiye genelinde oy patlamaları yaşandı” diye konuştu.

ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Erbakan ve parti kurmayları, Kavak’taki programın ardından ilçedeki esnafın nabzını yokladı ve diğer ilçelere ziyaretlerine devam etmek üzere yola çıktılar.