Dem Partisi Adana'da başkan adaylarını tanıttı

Dem Partisi Adana'da başkan adayları için Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 15:25
ilkhaber-gazetesi.com

Dem Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve ilçe adaylarını tanıttı. Bir otelde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısına çok sayıda kişi katıldı.

Toplantıda DEM Parti’nin; Adana Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayları Arife Çınar ve Mahfuz Güleryüz, Seyhan Belediyesi Eşbaşkan adayları Sever Uzun ve Mehmet Karakış, Yüreğir Belediyesi Eşbaşkan adayları Şükran Efetürk ve İbrahim Kocaman, Ceyhan Belediyesi Eşbaşkan adayları Delal Mamuk ve Cemal Gök, Çukurova Belediyesi Eşbaşkan adayları Feyruze Gümüş ve Mehmet Can Çelik, Karataş Belediyesi Eşbaşkan adayları Aysel Türkmen ve Vejdi Oral tanıtıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Adana İl Eşbaşkanı Helin Kaya, DEM Parti'nin kentte kendi adaylarıyla seçime girdiğini bir kez daha belirterek, kimsesizlerin sesi olduklarını kaydetti. Kaya, “Tercihsiz bırakılanların tercihi, umutsuz bırakılanların umuduyuz.

Adana Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Arife Çınar konuşma gerçekleştirdi. Çınar, kendi adaylarıyla seçimlere gitmelerinin kendi kesimlerini memnun ettiğine değinerek bu durumun coşkuyla karşılandığını vurguladı.

Halkı önemseyip halkın iradesin, esas alan bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını ve kazanmak için yola çıktıklarını kaydeden Çınar, kazanacaklarına olan inançlarının tam olduğunun altını çizdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Mahfuz Güleryüz de bu kez kazanmak için seçimlere katıldıklarını bildirdi. Güleryüz, halkın Adana’yı yönetenlerden memnun olmadığını ve rahatsız olduklarını sözlerine ekledi.